Hulp van erkende elektromonteur in Hilversum

Ondervindt u regelmatig hinder van een stroomstoring in uw woning, of krijgt u regelmatig te maken met een kortsluiting? Wellicht is uw groepenkast overbelast, of is een van de elektriciteitskabels in uw woning beschadigd geraakt. Om een brand of andere potentiële gevolgen van een kortsluiting zo goed mogelijk te voorkomen, is het raadzaam om de hulp van een elektromonteur in Hilversum in te schakelen. Een elektromonteur van ons installatiebedrijf heeft een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van elektriciteit in woningen. Hierdoor kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn, bij dergelijke problemen op het gebied van elektriciteit.

Kortsluiting of stroomstoring verhelpen

electricianEen stroomstoring is vaak het gevolg van een kortsluiting, wat bijvoorbeeld kan ontstaan op het moment dat twee elektriciteitskabels met elkaar versmelten. Het omhulsel is hierbij dermate beschadigd, dat de binnenzijde van de kabels met elkaar in contact komt. Gevolg hiervan is een dermate grote stroomstoot, dat u te maken krijgt met een stroomstoring. Een elektromonteur kan de kabels voor u repareren om een nieuw stroomstoring te vermijden.

Een andere reden voor een stroomstoring kan de overbelasting van een groep uit uw meterkast zijn. Dit komt bijvoorbeeld voor in woningen met een grootstroomverbruiker, die wordt aangesloten op een groep met bijvoorbeeld de televisie, verlichting, enzovoorts. De groep kan in zo’n geval niet voldoende elektriciteit leveren, waardoor deze overbelast zal raken en uit zal vallen. Het toevoegen van een extra groep is vaak voldoende om het probleem te verhelpen.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24-uurs dienst
  • Last van storing?
  • Ook met spoed!
  • Kortsluiting