Een kortsluiting in Hilversum? Onze elektriciens helpen u!

kortsluitingVoor veel huishoudens vormt een kortsluiting of stroomstoring een van de grootste ergernissen. Dit komt enerzijds door het feit dat de bron van een kortsluiting niet altijd goed te achterhalen valt en anderzijds door het feit dat u dit niet altijd zelf kunt verhelpen. Een elektricien van ons installatiebedrijf helpt u graag bij het verhelpen van een kortsluiting in Hilversum of de omgeving hiervan. Hierbij zoekt de elektricien eerst naar de bron van de kortsluiting, om deze vervolgens direct voor u op te lossen. Wanneer u niet tijdig ingrijpt bij een kortsluiting, kan dit een brand tot gevolg hebben in het ergste geval. Dat wilt u vanzelfsprekend voorkomen, waar wij u graag bij helpen!

Oorzaak van een kortsluiting

Een kortsluiting kan om zeer veel verschillende redenen zijn ontstaan, wat het des te ingewikkelder maakt om een kortsluiting voor u te verhelpen. U merkt een dergelijk probleem vaak door een stroomstoring, die hierbij volgt. Het omzetten van een stop in uw groepenkast kan soms een tijdelijke oplossing vormen, maar over het algemeen zal deze snel weer doorslaan. Met een elektromonteur voorkomt u verdere schade.

In veel gevallen is een kortsluiting het gevolg van een enorme hoeveelheid energie die vrijkomt, doordat bijvoorbeeld de binnenzijde van twee elektriciteitskabels elkaar raakt. Dit kan ontstaan zijn doordat het omhulsel van de kabel versmolten is, of doordat hier schade aan is ontstaan door kleine steentjes waar de kabels op liggen. Onze elektriciens helpen u graag bij het verhelpen van een kortsluiting.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24-uurs dienst
  • Last van een storing?
  • Ook met spoed!
  • Kortsluiting?