Werkzaamheden aan groepenkast in Hilversum uitvoeren

De groepenkast in uw woning vormt als het ware het hart van uw elektriciteitsnetwerk. Om die reden is het van groot belang, om uw groepenkast goed te onderhouden. Voor werkzaamheden aan uw groepenkast in Hilversum, bent u bij de elektriciens van ons installatiebedrijf aan het juiste adres. Dagelijks helpen wij huishoudens met het onderhouden van de groepenkast, het uitbreiden van de groepenkast met een extra groep of het vervangen van groepen. Door regelmatig werkzaamheden aan uw groepenkast uit te voeren, voorkomt u dat u in een later stadium te maken krijgt met een vervelende kortsluiting of stroomstoring. U moet er toch niet aan denken, dat u een avond geen elektriciteit meer kunt gebruiken?

Groepenkast werkzaamheden: uitbreiding van uw groepenkast

groepenkast vervangenEen van de meest uitgevoerde werkzaamheden aan de groepenkast bij particuliere woningen, is het uitbreiden van de groepenkast met een extra groep. Dit kan onder meer noodzakelijk zijn als u een grootstroomverbruiker wenst te gaan gebruiken. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Dergelijke apparaten gebruiken dermate veel stroom, dat het aansluiten van deze apparaten kan zorgen voor de overbelasting van andere groepen in uw groepenkast. Het gevolg hiervan kan zijn, dat u regelmatig te maken krijgt met een stroomstoring.

Tijdens de werkzaamheden aan uw groepenkast zorgen onze elektriciens ervoor dat er een speciale groep wordt toegevoegd voor uw grootstroomverbruiker. De balans in het verbruik wordt hierdoor teruggebracht, waardoor de kans op een stroomstoring geminimaliseerd kan worden. Onze elektriciens vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24-uurs dienst
  • Last van een storing?
  • Ook met spoed!
  • Kortsluiting?